Gastronómia a hotelové reštaurácie
Objavte hotelový výber reštaurácií a barov One&Only Portonovi a ochutnajte autentické čiernohorské chute a medzinárodné obľúbené pokrmy, ktoré boli vylepšené odborníkmi. Rozmaznávajte svoje chuťové bunky stredomorskou kuchyňou, ktorej kúzlo tkvie v jednoduchosti. Podeľte sa s ostatnými o zvodné japonské jednohubky pri bazéne alebo hodujte s hrejivými jadranskými pokrmami, ktoré sú pripravované priamo pred vami.
Reštaurácie a bary
Sabia (od Giorgia Locatelliho)
Vychutnávejte najväčšie delikatesy talianskej kuchyne s dychberúcimi výhľadmi na záliv a hory. Reštaurácia Sabia je vedená michelinským šéfkuchárom Giorgiom Locatellim a svojim hosťom ponúka celistvú kulinársku filozofiu na čele s miestnymi organickými a sezónnymi ingredienciami, ktoré sú srdcom všetkých pokrmov. K zlatému klincu patrí organický zeleninový raw bar a kamenná pec s ohňom na výbornú autentickú pizzu.
La Veranda
Jedinečný kulinársky zážitok na brehu zálivu Boka - to je reštaurácia La Veranda. v tejto reštaurácii sa hostia môžu tešiť na autentickú čiernohorskú kuchyňu s bohatou históriou a výraznými chuťami v každom pokrme. Reštaurácia si zakladá na domácej kuchyni vo veľkom štýle a jej tajomstvo tkvie v jednoduchých, čerstvých a nefalšovaných pochúťkach.
Tapasake
Hodujte vo víre japonských vôní a chutí za súmraku. Tapasake Club je srdcom rezortu One&Only Portonovi. Jedná sa o modernú japonskú reštauráciu umiestnenú vedľa bazénového klubu s miestnym DJom. Nechajte sa unášať výhľadmi na pastelovo sfarbené more a hory v opare.
Caminetti
Relaxujte vo veľkom štýle v hotelovom bare s jedinečnými výhľadmi. Kochajte sa úchvatným prostredím, zatiaľ čo budete upíjať dokonale namiešané koktaily v priestoroch teplého a útulného lobby baru.
Súkromné stolovanie
Chcete mať originálny kulinársky zážitok šitý na mieru len pre vás? Potom je legendárne súkromné stolovanie od One&Only tou správnou voľbou. Stolovať môžete na niektorom z mnohých nevšedných miest v okolí rezortu a hotelový personal sa postará, aby bolo všetko dokonalé.