Gastronómia a hotelové reštaurácie
V hoteli Sarana sa riadia motom: Umenie je variť srdcom, nie podľa receptu. Zakúste tie najlepšie pokrmy pripravené s láskou v modernej reštaurácii Le Lacaussade alebo sa zastavte v bare Lounge, kde vás privíta široký výber alkoholických aj nealkoholických nápojov, ale aj poludňajšie menu.
Le Lacaussade Restaurant
Spoznajte miestnu kuchyňu v jedinečnom menu od šéfkuchára Joey Atchama a Paolo Boscaro, ktorý bol za svoje kulinárske umenie ocenený michelinskou hviezdou. Inšpiráciou pri vytváraní menu im bola okolitá príroda a kľúčom k jeho dokonalosti sú čerstvé suroviny od lokálnych poľnohospodárov a dokonca aj z hotelovej záhradky. Vydajte sa spoznať doposiaľ nepoznané a skúste kúzlo majstrovského umenia, na obed vyskúšajte napríklad lahodné karí, rizoto, burger alebo šalát a na večeru si naplánujte famóznu degustáciu. Počas stolovania si môžete užívať nielen skvelé jedlo, ale aj skvostný výhľad na vrcholky Salazie.
Otváracia doba: raňajky 07:00–10:00, obed 12:00–14:00, večera 18:30–22:00
Lounge Bar
Vychutnajte si osviežujúce drinky, koktaily, víno, šampanské v príjemnom prostredí tohto baru. Pozvite vašich blízkych a užívajte si spoločné chvíľky s pohárom vynikajúceho nápoja, s výberom vína vám rád pomôže sommeliér. Počas happy hour určite vyskúšajte rhum arrangé, tradičný rum ochutený ovocím a korením. V bare sa podávajú aj obedy a je úplne na vás, kde si ho zjete, obedujte vo vnútorných priestoroch alebo si ho odneste k bazénu.
Otváracia doba: 11:00–23:00, obed 12:00–15:00, happy hour od 18:30, happy after od 21:00