Gastronómia a hotelové reštaurácie
Hotel Waldorf Astoria Seychelles Platte Island vás očarí nielen úchvatným zátiším, ale aj majstrovsky pripravenými pokrmami od šéfkuchárky Jane-Therese Mulry. Tešiť sa môžete na tri špičkové reštaurácie, ktoré ponúkajú lahodné špeciality z africkej, latinskej, stredomorskej i miestnej kuchyne, kaviareň s názvom Peacock Alley, bar Sunset Wave a Torti.
La Perle je živá reštaurácia servírujúca stredomorské pokrmy pochádzajúce z oceánu. Plody mora si tu vychutnáte skutočne čerstvé! Deň tu začnete medzinárodnými raňajkami a pokračovať môžete stredomorím inšpirovaným obedom a večerou.
Lalin je bar pomenovaný podľa kreolského názvu mesiaca. Jedná sa o champagne bar s dych vyrážajúcimi výhľadmi na oceán. Svoje obľúbené nápoje si tu užijete pri pohľade na magický západ slnka.
Maison des Epices vás pozve na špeciality, kde prím hrá mäso. Jedlá doplnené o exotické korenia evokujú kreolsko-latinskú kultúru v unikátnej fúzii chutí. Súčasťou priestoru je aj bar.
Moulin je miestom, kde na vás bude čakať vycibrený kulinárny zážitok založený na atmosfére a umení, ktoré môže jedlo tvoriť. Počas dňa je tento priestor kuchárskou školou a večer sa mení na reštauráciu. Škola varenia sa sústredí najmä na organické, rastlinné ingrediencie. Ku koncu dňa tu servírujú 5 chodové menu.
Peacock Terrace je ideálnym miestom, kam zájsť na kávu a dopriať si ľahké občerstvenie pri pohľade na dokonalosť oceánu.
Torti Pool Bar predstavuje relaxačné miesto pri bazéne, kde si okrem tropických koktailov užijete aj živé vystúpenia DJs, tropické príchute zmrzlín, morské plody, sushi a medzinárodné ľahké občerstvenie.