Gastronómia a hotelové reštaurácie
Hotel Gran Meliá Sancti Petri Cádiz si pre svojich hostí pripravil špičkové gastronomické podniky, ktoré sú zasadené v nádhernom prostredí Španielska. Nechajte sa pohltiť majstrovskou technikou prípravy jedla šéfkuchárov Ángela Leóna a Joaquína Lobóna, kombináciou kvalitných surovín, prvotriedneho mäsa a čerstvých úlovkov z mora.
Alevante by Ángel León
Príďte ochutnať majstrovské umenie šéfkuchára Ángela Leóna do tejto reštaurácie, ktorá sa pýši jedným z najprestížnejších ocenení, michelinskou hviezdou. Čaká na vás dokonale zostavené menu úlovkov z mora v kombinácii s čerstvou zeleninou od miestnych farmárov. Pokiaľ vás však lákajú nové gastronomické zážitky, zvoľte degustačné menu o 15 či 18 chodoch a pochutnajte si na špecialitách – marinovanej muréne, pečených ustriciach alebo tataráku z morského ostrieža. Samozrejmosťou je aj vínny lístok zostavený someliérom Juanom Ruizom Henestrosom.
Entrevientos
Objavte perfektnú harmóniu chutí darov mora alebo rôznych druhov mäsa s lokálne vypestovanými rastlinami v podaní šéfkuchára Joaquína Lobóna v tejto unikátnej reštaurácii. Môžete sa tešiť na stolovanie vo vkusne zariadených priestoroch – ako vonku, tak vo vnútri – pohodlné posedenie aj na milý personál.
Duna Beach Club
Na malebnej pláži so zlatistým pieskom sa nachádza tento výnimočný klub, z ktorého terasy sa odkrýva snový výhľad na oceán a môžete tu zakúsiť lahodné pochutiny, osviežiť sa alkoholickým aj nealkoholickým nápojom či vychladeným kokteilom.
El Patio
Medzinárodná kuchyňa na vás čaká v tejto dômyselne navrhnutej reštaurácii, v ktorej môžete stolovať vo vnútri aj vonku, v tienistom podlubí inšpirovanom andalúzskym štýlom.
Don Fernando Lounge & Discovery Centre
Pre ľahké občerstvenie a na špeciálny drink neváhajte zavítať do tohto salónika.
Pool Bar
Lahodné koktaily, čerstvo vylisované ovocné šťavy aj ľahké občerstvenie sa podáva v uvoľnenom bare pri bazéne. Prežite nezabudnuteľné chvíľky v príjemnom tieni pod slnečníkom a s vychladeným drinkom v ruke.